sâmbătă, 27 martie 2010





Dedicatie biciclistei pasionale. Cumperi - ai shooting gratuit cu ce cumperi! Ha?!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Hei! am si eu un swiss olympic si multe intrebari legate de reconditionare (cum ar fi de unde ai luat anumite piese, cum ai facut, etc.). Pe ce adresa de mail ti le pot insirui? Multu, Irina G

GettoTrack spunea...

Buna Irina ! Asta e mailul : perpetuumcycle@gmail.com Situl e gata in cateva zile sper : www.perpetuumcycle.com Spune-mi ce te-ar interesa, dar cel mai frumos ar fi sa vii la lansarea Perpetuum de la OTA si Green Hours pe datele... pe care le voi pune pe blog ( cand sunt sigure). Cam in 2 sapt. Si vb pe viu, ca pana la urma reconditionarea unei bitze e o treaba complexa as zice. vopsire-lacuire-piese noi/sigure/eficiente/ergonomice etc.. Mai ales relatia asta bicla-posesor e f speciala sum raportul ergonomiei! De-aia am pretentia ca facem CUSTOM bikes si CONCEPT bikes Dar astept mailul tau, si.. stai 'tunata' pe blog ! eventual da-l si altora, sa propagam treaba asta cu eleganta pe bicla, ca vreau si io sa vad macar o mica schimbare de viziune la cetateanu' care crede ca nu conteaza pe ce harb te dai si ca scartaie sau are 1tona... Pana acum imi place ca ce facem noi prinde bine mai ales la tinere bicicliste... baetzii inca au senzatia ca un mtb masiv si cu 1000 de features le intareste imaginea masculina.. Fetele inteleg mai bine frumusetea in simplitate! Deci vorbim, stay tuned si ride safe, etc!
Doru

Anonim spunea...

Hi, i'm french i'm studying in Romania for 6 years(Cluj-Napoca) and i'm looking for someone to make me a bike or some website to buy pieces (like i'm hesitating between a fixed gear and a single speed i'd like a "flipflop"). I never thought that there is a "fixie community in Romania", this is GOOD!
Please contact me at : margauxmuteaud@msn.com

Bogdan spunea...

Salut,
am un cadru de bicicleta SURSEE si imi doresc sa-l fac singlespeed,insa am nevoie de o furca .
Poti sa ma indrumi catre un loc de unde as putea sa fac rost de aceasta furca ,sau sa o pot achizitiona de la tine.
ma poti contacta pe e-mail mr.suez@yahoo.com

Multumesc anticipat