marți, 9 februarie 2010

Losa de iarna

Nici eu nu credeam ce potrivita e o fixa pe urgia asta care se vede... mai ales cu picioru' fix cu tija in el. Nici macar nu aduna prea multa zapada, ca nu prea are unde.

9 comentarii:

ge spunea...

unii au vecini care le permit sa urce bicicleta in lift... ferice!:)

orange spunea...

Asteptam cu mare interes colectia fixa de primavara...

ovidiu spunea...

duminica 7 si luni 8 martie voi fi in tara; aveti vre-un loc de intalnire pentru a ne cunoaste?

GettoTrack spunea...

DA, Ovidiu! Hai sa zicem la Izvor-metrou, nu? parcul prlamentuluisau cum s-o chema! Mai scrie-ne cand se apropie treaba, daca nu se cchimba ceva. De pilda sa vad si eu daca nu-s in operatie la femur sau ceva... Deocamdata eu ma dau binisor, dupa cum vazushi si iarna, iar acum e aproape primavara. Fac si trackstand fara maini! Dar nu stiu ce urmeaza cu medicii astia.. Salve deci! A,te vedem p undeva, 'fun blog sau sit? Mai scrie! Punem la cale ceva gros si ..bun! D'aia am fost mai mult vizitator pe blog. Deci stay tuned! Bafta!

Eugen Suman spunea...

Bai, salut, unde gasesc sa cumpar un fixie in rom, ca n-am vazut pe nicaieri. insomnimania at yahoo.

Ovidiu spunea...

Doru, imi poti lasa un tel. de-al tau?
eu voi fi in Bucuresti duminica dupaamiaza, vreau sa vizitez cateva locuri cum ar fi Carturesti (am citit pe bloguri ca e un post fain).Deci zic sa ne auzim la tel. duminica dimineata...

GettoTrack spunea...

Da, Ovidiu, iti dau telefonul dar nu l-as pune inca pe blog..cred. Trimite-mi un mail la fixed.syndicate.bucharest@gmail.com
sa putem sa le schimbam linistiti. Lasa si aici un post cand trimiti, sa nu uit sa verific. Da, Carturesti e finutz, cu sloganu' lor de genu... "Ceai, lectura, dichis " sau asa ceva. Am avut si niste lucrari in expo la cel mare de pe magheru. fotografie. Patron e Sturdza, arhitect. se ocupa bine de loc. trecem! Hai ca ne-ntalnim.

ovidiu spunea...

Expediat mail...
Bun weekend

calin spunea...

ti'am trimis si eu un mail... :)